UE PORQUERES
Fundat 1982
instagram

Fulletó 2017 / 2018Revista 2018 / 2019


REVISTA JUNY


Aquesta vuitena revista seguim amb el futbol base de la Unió Esportiva Porqueres. També l'entrevista a Francesc Batchellí community managers de la UEP i gran aficionat del club.

REVISTA MAIG


Aquesta setena revista seguim amb el futbol base de la Unió Esportiva Porqueres. També l'entrevista a Pep Sànchez coordinador d'alevins, benjamins, prebenjamins i escoleta.

REVISTA ABRIL


Aquesta sisena revista seguim amb el futbol base de la Unió Esportiva Porqueres. També l'entrevista a Francesc Font "Xicu" coordinador d'infantils, cadets i juvenils.

REVISTA MARÇ


Aquesta cinquena revista seguim amb el futbol base de la Unió Esportiva Porqueres. També l'entrevista a Tània Espinosa capitana del primer equip sènior femení.

REVISTA FEBRER


Aquesta quarta revista seguim amb el futbol base de la Unió Esportiva Porqueres. També l'entrevista a Anouar Ezzaouia capità del primer equip sènior masculí.

REVISTA GENER


Aquesta tercera revista seguim amb el futbol base de la Unió Esportiva Porqueres. També l'entrevista a Cristina Cornellà coordinadora del primer equip sènior femení.

REVISTA DESEMBRE


Aquesta segona revista podem començar a conèixer el futbol base de la Unió Esportiva Porqueres. A més, de l'entrevista a Narcís Viñolas coordinador del primer equip sènior masculí i l'equip juvenil. També els consells de la Sílvia Sánchez fisioterapeuta dels primers equips de la UEP, que ens parla sobre els factors claus en la prevenció de lesions esportives!

REVISTA NOVEMBRE


Primera revista! Aquest projecte que teniu a davant vostre neix de les ganes de seguir millorant i evolucionant en tots els sectors del club. El mes de novembre ens porta els equips sèniors del club i l'entrevista al president Marc Cuadros, entre altres informacions!